BELANGRIJK: Lees hier alles wat je moet weten omtrent Coronavirus (COVID-19) & andere maatregelen bij het boeken van een arrangement.
Maatregelen Coronavirus. Meer info
Themafeest
THEMAFEEST
1 locatie met meerdee ruimtes voor inspirerende themafeesten, midden in Nederland!
>

ONZE THEMAFEESTEN

Dé perfecte locatie voor jouw foute feest, Hollywood event, feest in het thema van jouw bedrijf of een ander thema naar keuze! Wij zijn midden in Nederland gevestigd en bieden zowel indoor als outdoor mogelijkheden.

Een themafeest straalt sfeer uit en zorgt voor een unieke beleving. Een live optreden, photobooth, goochelaar of superhelden, alles is mogelijk om het feest compleet te maken. Wij hebben al diverse themafeesten georganiseerd. Benieuwd hiernaar? Bekijk de cases en de soorten thema's. Wie weet krijg jij inspiratie voor jullie volgende event! 

Aanbevolen thema's

Hieronder staan een aantal van de gekste en tofste thema's voor jouw themafeest uitgelicht. Heb je andere ideeën? Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat jouw wensen gerealiseerd worden in een op maat gemaakt event!

Onze succesverhalen:

CONTACT/
OFFERTE

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
WoooooW! EVENTS gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens, zie hiervoor onze Privacyverklaring.

Aantal kilometer vanaf: 
Amsterdam: 70km
Rotterdam: 70km
Utrecht: 30km
Den Bosch: 35km
Arnhem: 40km
Eindhoven: 55km
Tilburg: 55km
Apeldoorn: 55km
Breda: 65km
Zwolle: 95km

Contactgegevens

Strandweg 1,
4011 LZ Zoelen
T 0344 - 745 400
E info@wooooowevents.nl

Auto
Neem op de A15 afslag 33 richting Maurik. Eerste rotonde rechts en direct daarna weer rechts. Ons waanzinnige evenementencomplex is gevestigd op recreatiestrand Beldert Beach.

Openbaar vervoer
Vanaf Station Tiel neem je bus 44 richting Wageningen (10 minuten). Vervolgens stap je uit bij bushalte Beldert (Zoelen). Tip: raadpleeg de actuele vertrektijden via 9292.

Ophalen?
Dan doen we dat! Onze busmaatschappij haalt je graag op en brengt je aan het einde van de dag ook weer veilig thuis. Neem gerust contact met ons op voor de prijzen en mogelijkheden.

6892