BELANGRIJK: Lees hier alles wat je moet weten omtrent Coronavirus (COVID-19) & andere maatregelen bij het boeken van een arrangement.
Maatregelen Coronavirus. Meer info

Coronavirus

HUIDIGE SITUATIE:

Lockdown t/m 27 april 2021

Dit betekend dat op dit moment Online Events nog steeds mogelijk zijn. De interactieve spellen, quizzen en meetings kunnen daarmee gewoon doorgaan.

Al geboekt? We nemen contact op als je event binnenkort gepland staat, om de eventuele gevolgen te bespreken.

Wij hopen na de lockdown weer langzaam, maar veilig te kunnen beginnen (en doorgaan) met: Online Events, Meetings, Drive-in Cinema, E-Chopper tour en E-TukTuk rally
 

DE ARRANGEMENTEN (na de lockdown)
E-Chopper of E-TukTuk rijden is nog steeds mogelijk, maar wel in een groep van maximaal 4 personen of bestaande uit 1 huishouden. Op online events hebben de restricties natuurlijk nooit invloed! De interactieve spellen, quizzen en meetings kunnen daarmee ook gewoon doorgaan. Naast deze arrangementen, bieden wij nog meer coronaproof arrangementen aan die nu of over een tijdje weer mogelijk zijn. Denk aan de Drive-in Cinema of een Hybride meeting. Bekijk hier alle programma's.

Mocht je vragen hebben over onze maatregelen, voorwaarden of wil je graag iets plannen maar weet je niet goed wat wel en niet kan? Neem contact met ons op om te kijken wat er allemaal wel (veilig) kan! 0344 - 745 400.

Al geboekt? We nemen contact op als je event binnenkort gepland staat, om de eventuele gevolgen te bespreken.

Veilig & verantwoord

We hebben uiteraard onze maatregelen getroffen. Holland Evenementen Groep volgt de richtlijnen van het RIVM en Rijksoverheid ter voorkoming van verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19). Zie hier de toelichting van de Rijksoverheid.

Van tevoren moet er gereserveerd worden en om te kijken of iedereen gezond is, vindt er een check vooraf plaats. Daarnaast zijn alle activiteiten en het terrein ingericht op de 1,5 meter samenleving en zijn er extra hygiëne maatregelen. Het terrein is groot genoeg om meerdere groepen te ontvangen en daarbij de 1,5 meter afstand te waarborgen.  

✓ Coronaproof activiteiten ✓ 1,5 meter afstand ✓ Groot terrein of vanuit huis ✓ Extra hygiëne maatregelen.

Extra richtlijnen tijdens evenementen
Het RIVM heeft onderstaande richtlijnen opgesteld:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden
  • Blijf thuis als je verkoudheidsklachten krijgt

Hier attenderen wij onze gasten en medewerkers extra op. Daarnaast nemen we extra hygiëne maatregelen voor schoonmaken en bij de bereiding van eten en drinken.

Verplaatsen
Gezien de onzekere situatie kunnen wij het begrijpen als je een geplande boeking wilt verzetten. Wij vragen je in dat geval contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen kijken naar de meest geschikte oplossing. Stuur een mail naar je vaste contactpersoon, of bel ons op 0344 - 745 400.

Voor de boekingen die zeker niet door kunnen gaan, geldt dat we kosteloze verplaatsing aanbieden, of een recreatievoucher. Dit mag voor al onze aangeboden diensten worden ingezet, binnen 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum. Lees hier de voorwaarden die van toepassing zijn.

Nieuwe aanvraag/boeking
Wij begrijpen heel goed dat je in deze onzekere situatie huiverig bent om iets te reserveren. Wij zullen ons echter zo flexibel mogelijk op blijven stellen. Gratis verplaatsen/de voucher wordt op zijn minst aangeboden als we het event niet uit kunnen/mogen voeren. Neem contact met ons op als je hier vragen over hebt en/of een voorstel op maat wenst te ontvangen.


Heb je nog vragen over onze maatregelen, voorwaarden of wil je gewoon graag iets plannen maar weet je niet goed wat wel en niet kan?’ Neem dan contact op! Wil je graag dat wij contact met je opnemen? Vul dan hier je gegevens in. Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe in deze vervelende periode.

Neem alvast een kijkje bij ons op locatie! (Live ook weer mogelijk!)

7371