BELANGRIJK: Lees hier alles wat je moet weten omtrent Coronavirus (COVID-19) & andere maatregelen bij het boeken van een arrangement.
Maatregelen Coronavirus. Meer info
bedrijfsfeest
Bedrijfsfeest
Het feest voor jouw bedrijf!
>

BEDRIJFSFEEST

Het is en blijft altijd lastig om een grote ruimte te vinden voor een bedrijfsfeest. Onze locatie biedt alle ruimte en mogelijkheden om een onvergetelijk bedrijfsfeest te organiseren! Denk hierbij aan het ondernemen van activiteiten of het verkennen van de Betuwe middels onze TukTuk's! Bij mooi of slecht weer, bij grote groepen of kleinere gezelschappen, wij weten jouw bedrijfsfeest een echt WoooooW effect te geven.

Benieuwd hoe andere bedrijven hun bedrijfsfeest bij ons hebben ervaren? Lees de cases en kom meer te weten over wat allemaal mogelijk is bij ons!

Aanbevolen bedrijfsfeestruimtes:

Bekijk cases over bedrijfsfeest:

CONTACT/
OFFERTE

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 
WoooooW! EVENTS gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens, zie hiervoor onze Privacyverklaring.

Aantal kilometer vanaf: 
Amsterdam: 70km
Rotterdam: 70km
Utrecht: 30km
Den Bosch: 35km
Arnhem: 40km
Eindhoven: 55km
Tilburg: 55km
Apeldoorn: 55km
Breda: 65km
Zwolle: 95km

Contactgegevens

Strandweg 1,
4011 LZ Zoelen
T 0344 - 745 400
E info@wooooowevents.nl

Auto
Neem op de A15 afslag 33 richting Maurik. Eerste rotonde rechts en direct daarna weer rechts. Ons waanzinnige evenementencomplex is gevestigd op recreatiestrand Beldert Beach.

Openbaar vervoer
Vanaf Station Tiel neem je bus 44 richting Wageningen (10 minuten). Vervolgens stap je uit bij bushalte Beldert (Zoelen). Tip: raadpleeg de actuele vertrektijden via 9292.

Ophalen?
Dan doen we dat! Onze busmaatschappij haalt je graag op en brengt je aan het einde van de dag ook weer veilig thuis. Neem gerust contact met ons op voor de prijzen en mogelijkheden.

6890